Slideshow tekst

ASBESTVERWIJDERING - SLOOPWERKEN BODEMSANERING - INVENTARISATIE

Bekijk onze projecten

J en R Milieudiensten BV logo
J en R Milieudiensten BV
Zoetermeer

Sloopwerk in de buurt van Zoetermeer voor grote en kleine projecten

Zoekt u een specialist op het gebied van sloopwerk in de buurt van Zoetermeer? Heeft u wel eens van J en R Milieudiensten BV gehoord? J en R Milieudiensten BV is al vele jaren gespecialiseerd in sloopwerk van klein tot groot en werkt in Zoetermeer en omgeving.

Sloopwerk is al vele jaren ons dagelijks werk. Doordat wij werken met een team specialisten en hoogwaardige materialen kunnen wij sloopwerk in de buurt van Zoetermeer met de nodige zorg en precisie uitvoeren. Door onze ervaring gaan wij geen sloopwerk uitdaging meer uit de weg. Wanneer u sloopwerk door ons laat uitvoeren in de buurt van Zoetermeer bent u verzekerd van:

  • Kwaliteit
  • Nakomen van afspraken
  • Kostenbesparing
  • Veiligheid
  • Vakkundigheid

Van begin tot eind houden wij ons tijdens sloopwerk in de buurt van Zoetermeer aan bovenstaande kernwaarden. Ongeacht de omvang, hoogte of complexiteit, wij staan voor u klaar.

Meer dan sloopwerk

Het uitvoeren van sloopwerk in Zoetermeer en omgeving is meer dan alleen het afbreken. Om sloopwerk in de buurt van Zoetermeer goed uit te kunnen voeren moeten planning, veiligheid en milieu met elkaar centraal staan. Verantwoord slopen staat bij ons op één. Of het nu gaat om de kleinere renovatieprojecten of om groteren projecten, J en R Milieuprojecten. beschikt over de juiste vakmensen en Hightech machines om iedere klus te klaren. Ook veilig werken vinden wij heel belangrijk daarom hebben al onze medewerkers het vca 1*/2** certificaat. Door deze kwaliteiten te bundelen hebben wij al veel sloopwerk in Zoetermeer en omgeving uitgevoerd.

Voorkomend sloopwerk

J en R Milieudiensten BV is al vele jaren gespecialiseerd op het gebied van alle soorten voorkomend sloopwerk in Zoetermeer en omgeving. Zowel totaalsloop als renovatiesloop kan door ons uitgevoerd worden. Milieubewust slopen vinden wij bij J en R Milieudiensten BV van groot belang. Alle materialen worden dan ook gescheiden afgevoerd, dit om recycling mogelijk te maken. Onder totaal sloopwerk in de buurt van Zoetermeer verstaan wij het veilig en milieukundig slopen van diverse soorten constructies en gebouwen. Bent u benieuwd welk sloopwerk wij al geleverd hebben in Zoetermeer en omgeving? Bekijk dan onze referenties. Met trots laten wij graag zien welk sloopwerk wij uitgevoerd hebben in de buurt van Zoetermeer.

Vragen over sloopwerk

Heeft u vragen over sloopwerk dat wij uitvoeren in Zoetermeer en omgeving? Neem dan contact met ons op. Zowel voor bedrijven als particulieren voeren wij sloopwerk uit in de buurt van Zoetermeer.

J en R Milieudiensten BV logo
J en R Milieudiensten BV
Sloopwerk in de buurt van Zoetermeer voor grote en kleine projecten 
Laat uw reactie achter
Copyright J & R Milieudiensten 2020 - Alle rechten voorbehouden