Slideshow tekst

ASBESTVERWIJDERING - SLOOPWERKEN BODEMSANERING - INVENTARISATIE

Bekijk onze projecten

J en R Milieudiensten BV logo
J en R Milieudiensten BV
Mijdrecht

Bodemsanering in de buurt van Mijdrecht op een veilige en kosteneffectieve manier

Is uw terrein en de bodem verontreinigd? Voldoet uw bedrijf niet meer aan de regels? Zoekt u een ervaren bedrijf dat bodemsanering uit kan voeren in de buurt van Mijdrecht? Maak dan een afspraak met J en R Milieudiensten BV, dé specialist op het gebied van bodemsanering in Mijdrecht en omgeving. Wij zijn al vele jaren een professioneel opererend asbestsanerings- en sloopbedrijf en staan graag voor u klaar.

Vanuit onze vestiging in Hazerswoude voeren wij bodemsanering uit in Mijdrecht en omgeving voor particulieren, bedrijven en overheden. Wij werken tijdens bodemsanering in de buurt van Mijdrecht met een team specialisten. Dat geeft u als opdrachtgever de garantie dat wij kwalitatief en veilig te werk gaan. De garantie dat we dit ook kosteneffectief doen blijkt wellicht het best uit het grote aantal tevreden klanten die ons bij herhaling inschakelen om bodemsanering uit te voeren. Wilt u meer informatie over bodemsanering in Mijdrecht? Neem contact met ons op of bekijk de website.

Bodemsanering van verontreinigde locaties

Is de bodem van uw bedrijfsterrein verontreinigd? J en R Milieudiensten BV houdt zich ook bezig met het saneren van verontreinigde locaties. Wij voeren al vele jaren bodemsanering uit in Mijdrecht en omgeving. Afhankelijk van de verontreiniging zetten wij de juiste saneringsmethode in. Om dit vast te stellen komen wij voor bodemsanering graag langs in Mijdrecht en omgeving. We bekijken de bodem en bespreken uw wensen. Vervolgens zullen we:

  • Graven
  • Zeven
  • Afvoeren
  • Reinigen

Het zou dus kunnen zijn dat, na het ontgraven van de verontreiniging, gezeefd zal worden zodat de afvoer- en/of reinigingskosten voor de opdrachtgever zoveel mogelijk beperkt blijven. Heeft u vragen over bodemsanering in Mijdrecht en omgeving? Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op.

Bodemsanering en kosten besparen

Wanneer wij bodemsanering uitvoeren in de buurt van Mijdrecht doen wij er alles aan om de kosten zo laag mogelijk te houden. Om de kosten voor de opdrachtgever nog verder omlaag te brengen zoekt J en R Milieudiensten BV ook naar mogelijkheden om materialen te hergebruiken. Dit zowel binnen als buiten de te saneren locatie. Door kwaliteit, eerlijke tarieven en service hebben wij al vele bodemsaneringsprojecten uitgevoerd in Mijdrecht en omgeving. Of het nu gaat om een zwaar verontreinigde bodem of een licht verontreinigde bodem, bodemsanering in Mijdrecht en omgeving is bij ons in goede handen. Wilt u bodemsanering uit laten voeren in de buurt van Mijdrecht? Bent u benieuwd naar de prijzen? Bekijk onze website of neem contact op. Wij zorgen ervoor dat uw terrein weer aan de regels voldoet.

J en R Milieudiensten BV logo
J en R Milieudiensten BV
Bodemsanering in de buurt van Mijdrecht op een veilige en kosteneffectieve manier
Laat uw reactie achter
Copyright J & R Milieudiensten 2020 - Alle rechten voorbehouden