Slideshow tekst

ASBESTVERWIJDERING - SLOOPWERKEN BODEMSANERING - INVENTARISATIE

Bekijk onze projecten

J en R Milieudiensten BV logo
J en R Milieudiensten BV
Pijnacker

Asbest in de buurt van Pijnacker laten verwijderen op een zorgvuldige manier

Wilt u asbesthoudende toepassingen laten verwijderen in of rondom uw kantoorpand of woning in de buurt van Pijnacker? Wilt u dit laten doen door een gespecialiseerd en ervaren bedrijf dat alles weet op het gebied van asbest? Dan is J en R Milieudiensten BV beslist uw aangewezen partner. J en R Milieudiensten BV is een gecertificeerd bedrijf en werkt al jaren met asbest in Pijnacker en omgeving. Als asbest specialist hebben wij ruim 20 jaar ervaring in de asbestsanering en garanderen een effectieve en veilige oplossing voor het verwijderen, afvoeren van asbesthoudende materialen. Wij werken sinds 2009 vanuit onze vestiging in Hazerswoude dorp en werken met asbest in Pijnacker en de rest van Nederland.

Wanneer wij asbest verwijderen in Pijnacker en omgeving doen wij dit volgens de gestelde wet- en regelgeving. Wij zijn in het bezit van het SC 530 certificaat voor het verwijderen van asbest. Dat geeft u als opdrachtgever de garantie dat wij kwalitatief en veilig te werk gaan. Door kwaliteit, veiligheid en service komen vele klanten voor asbest in Pijnacker en omgeving bij ons terug.

Asbest sanering volgens de openluchtmethode in de buurt van Pijnacker

Wanneer wij asbest verwijderen in de buurt van Pijnacker doen wij dit volgens de openluchtmethode. Sanering volgens de ‘openluchtmethode’ mag alleen buiten gebeuren. Hierbij worden de bevestigingsmaterialen zo voorzichtig mogelijk gedemonteerd, zodat er geen demissie naar milieu en mens kan omslaan. Vervolgens verpakken wij asbest in plastic en wordt asbest met een speciale container met big bag afgevoerd. Wanneer dit uitgevoerd is laten wij een visuele inspectie uitvoeren door een onafhankelijk laboratorium. Zij zijn op de hoogte van de kenmerken van asbest en beschikken over modern apparatuur om asbest onderzoeken uit te voeren. Wij werken uitsluitend met de beste.

Asbest sanering in containment in de buurt van Pijnacker

Naast de openluchtmethode voeren wij asbest sanering uit in Pijnacker en omgeving in containment. Deze manier van asbest sanering is speciaal voor binnensaneringen. Hierbij wordt de ruimte rond de asbestbron afgeplakt met folie zodat deze luchtdicht is. D.m.v. onderdrukapparatuur wordt een kunstmatige luchtdruk gerealiseerd waardoor asbestvezels niet naar buiten kunnen. Vervolgens wordt het asbest net als bij de openluchtmethode dubbel verpakt in plastic en in een speciale container met big bag afgevoerd.

Voordelen asbest sanering verzorgd door J en R Milieudiensten BV

Wanneer u een bedrijf zoekt voor asbest verwijdering in de buurt van Pijnacker is J en R Milieudiensten BV uw aangewezen partner.

Wij zijn:

Heeft u vragen over asbest of over onze diensten? Neem vrijblijvend contact met ons op. Voor asbest werkzaamheden staan wij klaar in Pijnacker en omgeving

J en R Milieudiensten BV logo
J en R Milieudiensten BV
Asbest in de buurt van Pijnacker laten verwijderen op een zorgvuldige manier
Laat uw reactie achter
Copyright J & R Milieudiensten 2020 - Alle rechten voorbehouden