Slideshow tekst

ASBESTVERWIJDERING - SLOOPWERKEN BODEMSANERING - INVENTARISATIE

Bekijk onze projecten

J en R Milieudiensten BV logo
J en R Milieudiensten BV
Bent

Asbest verwijderen op uw dak in de buurt van Bent verzorgd door J en R Milieudiensten

Bent u van plan om een bepaalde schuur te gaan slopen? Zit er asbest op het dak van deze schuur? Dan bent u verplicht om asbest op uw dak te laten verwijderen door een gespecialiseerd bedrijf in de buurt van Bent. In de afgelopen jaren is ontdekt dat asbest erg schadelijk kan zijn voor het menselijk lichaam. Asbestvezels kunnen bij inademing diep in de longen doordringen en op termijn buikvlieskanker, longvlieskanker en asbestose (stoflongen) veroorzaken. Hieraan sterven jaarlijks in Nederland naar schatting zo'n 700 mensen. De termijn tussen blootstelling en ziek worden kan tientallen jaren duren. Als het u het asbest op het dak wilt laten verwijderen in de buurt van Bent is J en R Milieudiensten hét aangewezen bedrijf. Wij zijn al jaren gespecialiseerd in sloopwerken en asbestsanering en beschikken over de kennis, kunde, vakmensen en materialen om asbest op een zorgvuldig manier te verwijderen van uw dak in de buurt van Bent. Voordat wij asbest gaan verwijderen van uw dak in de buurt van Bent starten we altijd met een inventarisatie. Tijdens de inventarisatie bekijken we de staat van uw dak. Meer informatie? Lees dit op onze website of neem contact met ons op.

Asbest laten verwijderen van uw dak

In veel oude gebouwen is materiaal toegepast waarin asbest is verwerkt. Toen waren de schadelijke gevolgen nog niet bekend. Zo kan asbest in de volgende onderdelen van een huis zitten:

  • dak
  • platen
  • plafonds
  • vensterbanken
  • vloerbedekking

Als u een oude woning hebt is het erg belangrijk om te laten onderzoeken of deze asbest bevat. Indien dit zo is kunnen wij dit vakkundig voor u verwijderen. Als u asbest wilt laten verwijderen van uw dak in de buurt van Bent komt daar veel bij kijken. Wij voeren graag het hele proces van asbestsanering uit conform de huidige wetgeving. Alle asbestsaneringswerkzaamheden worden door ons professionele en vakbekwame team uitgevoerd volgens de geldende norm.

Asbest op uw dak verwijderen?

Asbest is een verzamelnaam voor mineralen die in de natuur voorkomen. Deze mineralen zijn opgebouwd uit fijne en heel kleine vezels. Door de nuttige eigenschappen werd asbest veel toegepast bij het bouwen van oude woningen. Tegenwoordig is dit verboden. Als u uw asbest op uw dak wilt laten verwijderen in de buurt van Bent is het belangrijk dat dit door een gecertificeerd bedrijf wordt gedaan. J en R milieudiensten is zo'n gecertificeerd bedrijf en kan vakkundig asbest verwijderen op uw dak in de buurt van Bent. Sanering volgens de ‘openluchtmethode’ mag alleen buiten gebeuren. Hierbij worden de bevestigingsmaterialen zo voorzichtig mogelijk gedemonteerd, zodat de asbesthoudende materialen zo min mogelijk schade oplopen.

Asbest op uw dak verwijderen en vervangen

Als u asbest op uw dak wilt laten verwijderen in de buurt van Bent staan wij graag voor u klaar. Door onze expertise op het gebied van asbesthoudende golfplaten kunnen wij tevens het leveren en monteren van asbestvrije beplating voor u verzorgen. Heeft u niet alleen last van asbest op de daken maar ook op de bodem? Voor asbestverontreiniging in de bodem bieden wij een passende oplossing. In vergelijking tot het afvoeren en storten van asbesthoudende grond betekent dit een aanzienlijke kostenbesparing. Voor het verwijderen van asbest zijn wij gecertificeerd conform de SC 530. Maak nu een afspraak en laat het asbest op uw dak verwijderen in de buurt van Bent.

J en R Milieudiensten BV logo
J en R Milieudiensten BV
Asbest verwijderen op uw dak in de buurt van Bent verzorgd door J en R Milieudiensten
Laat uw reactie achter
Copyright J & R Milieudiensten 2020 - Alle rechten voorbehouden