Slideshow tekst

ASBESTVERWIJDERING - SLOOPWERKEN BODEMSANERING - INVENTARISATIE

Bekijk onze projecten

J en R Milieudiensten BV logo
J en R Milieudiensten BV
Breukelen

Asbestsanering in de buurt van Breukelen uitgevoerd door J en R Milieudiensten BV

Heeft u last van asbestverontreiniging in de bodem? Zoekt u een bedrijf dat gespecialiseerd is in asbest sanering in de buurt van Breukelen? Bekijk dan eens de website van J en R Milieudiensten BV. J en R Milieudiensten BV is al vele jaren gespecialiseerd in asbestsanering en uitgegroeid tot een bekend begrip in Breukelen en omgeving.

Naast asbestsanering in de buurt van Breukelen zijn wij gespecialiseerd in sloopwerken en bodemsanering. Of het nu gaat om sloopwerken of asbestsanering in de buurt van Breukelen, wij verzekeren u van kwaliteit, maatwerk en veiligheid. Wij zijn in het bezit van het SC 530 certificaat voor het verwijderen van asbest. Omdat wij al vele jaren werkzaam zijn met asbestsanering in de buurt van Breukelen hebben wij grote expertise opgebouwd. Hierdoor worden wij regelmatig voor zowel kleine als grote asbestsaneringsprojecten ingezet. Sinds 2009 is onze hoofdvestiging gevestigd in Hazerswoude van waaruit wij opdrachten in heel Nederland uitvoeren. Daarvoor maken we gebruik van eigen units.

Wat is asbestsanering?

Asbest is een verzamelnaam voor een aantal in de natuur voorkomende mineralen, die zijn opgebouwd uit fijne, microscopisch kleine vezels. Dit is met het blote oog niet zichtbaar waardoor u niet goed kunt zien wanneer er asbestsanering noodzakelijk is. Door de goede eigenschappen werd asbest voorheen veel gebruikt zoals:

  • Bestand tegen logen
  • Bestand tegen zuren
  • Bestand tegen hoge temperaturen

Sinds bekend is dat asbest zo slecht is voor de gezondheid zetten wij ons in voor asbestsanering in Breukelen en omgeving. Waarom is asbest zo slecht voor de gezondheid? Asbestvezels kunnen bij inademing diep in de longen doordringen en op termijn buikvlieskanker, longvlieskanker en asbestose (stoflongen) veroorzaken. Hieraan sterven jaarlijks in Nederland naar schatting zo'n 700 mensen. De termijn tussen blootstelling en ziek worden kan tientallen jaren duren. Wilt u dit voorkomen? Maak dan een afspraak voor asbestsanering in de buurt van Breukelen.

Reden asbestsanering

Wanneer u regelmatig bloot wordt gesteld aan asbest heeft u wel meer kans op ziekte. Daarom voeren wij asbestsanering in de buurt van Breukelen uit met goedgekeurde beschermingsmiddelen en volgens de voorschriften zoals die staan vermeld in de SC 530. Asbestsanering voeren wij in Breukelen en omgeving uit volgens een zorgvuldige werkwijze. Wij voorkomen slordige fouten tijdens asbestsanering in Breukelen en omgeving.

Asbestsanering in de buurt van Breukelen verzorgd door J en R Milieudiensten BV

Zoekt u een specialist dat asbestsanering uit kan voeren in de buurt van Breukelen? J en R Milieudiensten BV is een gecertificeerd bedrijf met gediplomeerde medewerkers en heeft ruim 13 jaar ervaring in de asbestsanering in Breukelen en omgeving. Wij bieden een effectieve en veilige oplossing voor het verwijderen, afvoeren van asbesthoudende materialen. Maak direct een afspraak.

J en R Milieudiensten BV logo
J en R Milieudiensten BV
Asbestsanering in de buurt van Breukelen uitgevoerd door J en R Milieudiensten BV
Laat uw reactie achter
Copyright J & R Milieudiensten 2020 - Alle rechten voorbehouden