Slideshow tekst

ASBESTVERWIJDERING - SLOOPWERKEN BODEMSANERING - INVENTARISATIE

Bekijk onze projecten

J en R Milieudiensten BV logo
J en R Milieudiensten BV
Zwammerdam

Asbest inventarisatie in de buurt van Zwammerdam rekening houdend met mens en milieu

Wilt u een Asbest inventarisatie laten verrichten in de omgeving van Zwammerdam? Wilt u weten of er asbest aanwezig is rondom een bepaald gebouw? Schakel een deskundig en gecertificeerd bedrijf in voor het uitvoeren van een asbest inventarisatie in de omgeving van Zwammerdam. J en R Milieudiensten BV is een professioneel en zeer deskundig bedrijf dat al vele jaren werkzaam is in asbest verwijdering en sloopwerken. Zoekt u een betrouwbaar bedrijf voor asbest inventarisatie in de buurt van Zwammerdam? Dan bent u bij J en R Milieudiensten aan het juiste adres, wij staan graag voor u klaar! Heeft u een asbest inventarisatierapport nodig? Wij voeren een asbest inventarisatie van A tot Z uit in Zwammerdam en omgeving. Dan bent u altijd verzekerd van een professionele, effectieve en efficiënte manier van uitvoering. Wilt u een asbest inventarisatie laten uitvoeren in de omgeving van Zwammerdam? Neem dan contact met ons op. Graag plannen we een afspraak met u in en komen we bij u langs. Tijdens de asbest inventarisatie bestuderen en analyseren we alle asbestverdachte materialen. Daarna ontvangt u een rapport zodat u duidelijk en inzichtelijk heeft of er asbesthoudende toepassingen aanwezig zijn.

Asbest inventarisatiediensten

J en R Milieudiensten BV voert al jarenlang asbest inventarisatie uit in Zwammerdam en omgeving voor verschillende opdrachtgevers. Wij zijn gespecialiseerd in:

  • Het onderzoeken van asbest
  • Asbest verwijderen
  • Het in kaart brengen van de aanwezige asbesthoudende toepassingen
  • Het geven van advies
  • Het opstellen van een rapport
  • Het aanvragen van de omgevingsvergunning (conform de SC530)

Tijdens asbest inventarisatie in Zwammerdam en omgeving is het van belang dat we allereerst de aard, omvang en de plek van asbest onderzoeken. Vervolgens stellen we een inventarisatierapport op waarin deze gegevens zijn uitgewerkt. Wanneer u wenst kunnen wij na de asbest inventarisatie in de omgeving van Zwammerdam advies geven over het asbest. Ons vakteam is gespecialiseerd in het verwijderen van asbest, dit voeren wij met behulp van moderne technieken uit en houden daarbij rekening met mens en milieu.

Asbest inventarisatie en onderzoek

Heeft u te maken met asbestverdacht materiaal en wilt u een gecertificeerd bedrijf hier naar laten kijken? Vanuit onze locatie in Hazerswoude-Dorp voert het team van J en R Milieudiensten BV asbest inventarisatie uit in Zwammerdam en omgeving. Onze specialisten hebben al vele jaren ervaring met asbest en weten als geen ander hoe zij hier zorgvuldig mee om moeten gaan. Wij houden de gezondheids- en veiligheidsrisico zeer goed in de gaten en bieden u een passende oplossing voor asbestverontreiniging.

Afspraak voor asbest inventarisatie

Wilt u een asbest inventarisatie laten uitvoeren in de omgeving van Zwammerdam? Maak dan snel een afspraak met J en R Milieudiensten BV. Wij staan garant voor een gedegen onderzoek, denken met u mee en voorzien u van advies. Ook voor spoedgevallen zijn wij bereikbaar. Voor asbest inventarisatie in de buurt van Zwammerdam is J en R Milieudiensten BV dé partner voor uw asbest klus.

J en R Milieudiensten BV logo
J en R Milieudiensten BV
Asbest inventarisatie in de buurt van Zwammerdam rekening houdend met mens en milieu
Laat uw reactie achter
Copyright J & R Milieudiensten 2020 - Alle rechten voorbehouden