Slideshow tekst

ASBESTVERWIJDERING - SLOOPWERKEN BODEMSANERING - INVENTARISATIE

Bekijk onze projecten

J en R Milieudiensten BV logo
J en R Milieudiensten BV
Reeuwijk

Asbest inventarisatie rekening houdend met mens en milieu in de omgeving van Reeuwijk

Wilt u een asbest inventarisatie laten verrichten in de buurt van Reeuwijk? Bent u benieuwd of er asbest aanwezig is rondom een bepaald gebouw? Schakel dan een deskundig en gecertificeerd bedrijf in voor het uitvoeren van een asbest inventarisatie in de buurt van Reeuwijk. J en R Milieudiensten BV is een professioneel bedrijf dat al vele jaren ervaren is in asbest verwijdering en sloopwerken. Wanneer u een betrouwbaar bedrijf zoekt voor asbest inventarisatie in de buurt van Reeuwijk zijn wij u graag van dienst. Heeft u een asbest inventarisatierapport nodig? Wij voeren een asbest inventarisatie in Reeuwijk en omgeving van A tot Z uit. Hierbij bent u altijd verzekerd van een professionele, effectieve en efficiënte manier van uitvoering. Wilt u een asbest inventarisatie laten uitvoeren in de buurt van Reeuwijk? Neem dan contact met ons op. Graag plannen we een afspraak met u in en komen we bij u langs. Tijdens asbest inventarisatie worden alle asbestverdachte materialen bestudeerd en geanalyseerd. Hierna ontvangt u een rapport zodat u duidelijk en inzichtelijk hebt of er asbesthoudende toepassingen aanwezig zijn.

Inventarisatiediensten Asbest

J en R Milieudiensten BV voert al vele jaren asbest inventarisatie uit in Reeuwijk en omgeving voor verschillende opdrachtgevers. Wij zijn gespecialiseerd in:

  • Het onderzoeken van asbest
  • Het in kaart brengen van de aanwezige asbesthoudende toepassingen
  • Het opstellen van een rapport
  • Het geven van advies
  • Het aanvragen van de omgevingsvergunning (conform de SC530)
  • Asbest verwijderen

Tijdens asbest inventarisatie in Reeuwijk en omgeving is het van belang dat allereerst de aard, omvang en de plek van asbest wordt onderzocht. Vervolgens zullen we een inventarisatierapport opstellen waarin dit wordt uitgewerkt. Indien wenselijk kunnen wij na de asbest inventarisatie in de buurt van Reeuwijk advies geven inzake asbest. Ons team is tevens gespecialiseerd in het verwijderen van asbest. Dit voeren wij met behulp van moderne technieken uit en houden daarbij rekening met mens en milieu.

Onderzoek en asbest inventarisatie

Heeft u te kampen met asbestverdacht materiaal en wilt u hier naar laten kijken door een gecertificeerd bedrijf? Vanuit onze locatie in Hazerswoude-Dorp voert het team van J en R Milieudiensten BV asbest inventarisatie uit in Reeuwijk en omgeving. Onze specialisten hebben jarenlange ervaring met asbest en weten als geen ander hoe zij hier zorgvuldig mee om moeten gaan. Wij houden de gezondheids- en veiligheidsrisico goed in de gaten en bieden een passende oplossing voor asbestverontreiniging.

Afspraak maken met J en R Milieudiensten BV voor asbest inventarisatie

Wilt u een asbest inventarisatie uit laten voeren in de buurt van Reeuwijk? Maak dan een afspraak met J en R Milieudiensten BV. Wij staan garant voor een gedegen onderzoek en voorzien u van advies. Ook voor spoedgevallen kunt u ons bereiken. Voor asbest inventarisatie in de buurt van Reeuwijk is J en R Milieudiensten BV uw aangewezen partner.

J en R Milieudiensten BV logo
J en R Milieudiensten BV
Asbest inventarisatie in de buurt van Reeuwijk rekening houdend met mens en milieu
Laat uw reactie achter
Copyright J & R Milieudiensten 2020 - Alle rechten voorbehouden