Slideshow tekst

ASBESTVERWIJDERING - SLOOPWERKEN BODEMSANERING - INVENTARISATIE

Bekijk onze projecten

J en R Milieudiensten BV logo
J en R Milieudiensten BV
Badhoevedorp

Asbest dak vervangen in de buurt van Badhoevedorp ter voorkoming van ernstige gevolgen

Is uw woning, schuur of stal voorzien van asbest daken? Wilt u het asbest op het dak laten vervangen door goed isolerende daken in de buurt van Badhoevedorp? Schakel dan J en R Milieudiensten in. J en R Milieudiensten is vanuit hun vestiging in Hazerswoude dagelijks bezig met asbest projecten en hét aangewezen adres als een asbest dak vervangen moet worden in de buurt van Badhoevedorp. Wij zijn in het bezit van het SC 530 certificaat voor het verwijderen van asbest en beschikken over kennis en kunde om een asbest dak op een vakkundige manier te kunnen vervangen. Asbest is gevaarlijk en moet uiterst zorgvuldig behandeld worden. Wij zullen een asbest dak vervangen op een veilige en zorgvuldige manier. Deze combinatie geeft u de garantie dat wij kwalitatief hoogwaardig werk afleveren. Hierdoor zijn er een groot aantal tevreden klanten die ons bij herhaling inschakelen om asbestsaneringen en sloopwerken uit te voeren. Asbest is een verzamelnaam voor een aantal in de natuur voorkomende mineralen, die zijn opgebouwd uit fijne, microscopisch kleine vezels. Losse asbestvezels zijn met het blote oog niet zichtbaar. Bent u benieuwd of u ook te kampen heeft met asbest? Een afspraak om uw asbest dak te laten vervangen in de buurt van Badhoevedorp? Neem contact met ons op voor meer informatie.

Werkwijze asbest dak vervangen

Als wij een asbest dak gaan vervangen in de buurt van Badhoevedorp gaan wij volgens het volgende stappenplan te werk:

  • inventariseren
  • voorbereiden
  • asbestsanering
  • montage
  • oplevering

Voordat wij uw asbest dak gaan vervangen in de buurt van Badhoevedorp zullen wij starten met de inventarisatie. Hierbij bekijken we het dak en zullen we een rapport opstellen over de aard en asbest. Hierna kunnen wij met u overleggen over het plan van aanpak. Daarnaast zullen we het vervangen van uw asbest dak in de buurt van Badhoevedorp zorgvuldig voorbereiden. Vervolgens zullen we starten met asbestsanering. Sanering volgens de ‘openluchtmethode’ mag alleen buiten gebeuren. Hierbij worden de bevestigingsmaterialen zo voorzichtig mogelijk gedemonteerd, zodat de asbesthoudende materialen zo min mogelijk schade oplopen. Het asbest wordt dubbel verpakt in plastic en in een speciale container met big bag afgevoerd. Indien dit gebeurt is zullen wij ten alle tijden zorgen dat uw nieuwe dak netjes en naar wens wordt opgeleverd.

Waarom uw asbest dak vervangen?

Vroeger werd asbest veel toegepast in woningen en gebouwen. Dit komt omdat het zeer sterk en slijtvast is. Daarnaast heeft het een goede isolerende werking en is het zeer goedkoop. De grote risico's die asbest oplevert voor de gezondheid werden pas later bekend. Asbestvezels kunnen bij inademing diep in de longen doordringen en op termijn buikvlieskanker, longvlieskanker en asbestose (stoflongen) veroorzaken. Daarom is het noodzaak om uw asbest dak te laten vervangen in de buurt van Badhoevedorp. Voorkom deze ernstige gevolgen en maak een afspraak om uw asbest dak te laten vervangen door J en R Milieudiensten in de buurt van Badhoevedorp.

Uw asbest dak vervangen voor een nieuwe?

Wilt u uw asbest dak laten vervangen voor een nieuwe in de buurt van Badhoevedorp? Als uw asbest dak verwijderd is, is het mogelijk om een nieuw dak te laten plaatsen. Wilt u meer informatie? Wij geven u graag advies over de mogelijkheden. Graag komen wij langs om te kijken om welk type asbest het gaat en passende technieken in te zetten.

J en R Milieudiensten BV logo
J en R Milieudiensten BV
Asbest dak vervangen in de buurt van Badhoevedorp ter voorkoming van ernstige gevolgen
Laat uw reactie achter
Copyright J & R Milieudiensten 2020 - Alle rechten voorbehouden